2019. december 16., hétfő

ÓBUDAI KÉPTELENSÉG

AZ MEGVAN, HOGY TÖRTÉNÉSZEINKNEK NINCS OLYAN LÁTKÉPÜK A KÖZÉPKORBÓL, AMI A ZICHY FŐTERET, MINT ÓBUDA VÁROSÁT ÁBRÁZOLJA?

EZ UGYANIS A CSILLAGHEGY ÉS NEM A ZICHY FŐTÉR VAKEGEREK!

 KÉPTELENSÉG

NO PERSZE, CSAK AZ ÓBUDA TÖRTÉNÉSZEKNÉL!

Megírtam én ezt korábban is több esetben, de azt tapasztalom, hogy az emberek nem szeretnek olvasni. Sokkal inkább és hamarább elhisznek minden eget-verő ökörséget a videómegosztó csatornákon, mindenféle dilettáns népbutítónak, és elolvasás nélkül osztogatják a kamu és álhírgyártó oldalakat, a magukat "nemzetinek" gondolók. Sajnos mindezt mindennap tapasztalom, úgyhogy  már több ember van letiltva nálam, mint ahány közösségi oldalbeli ismerősöm valaha volt egyáltalán, pedig a nagy részüket sosem ismertem valójában, hála a jó Istennek. De én már nem fogok megváltozni, valahogy sosem bírtam az eszetleneket. Tehát, hogy egyértelmű legyen ez a hivatali képtelenség, ezért leírom külön, a hivatali szamárcsapásból hasznot húzók, és a gyengébbek kedvéért is: 

NINCS ÉS SOHA NEM IS VOLT OLYAN KÖZÉPKORI LÁTKÉP, AMI A ZICHY FŐTÉR TERÜLETÉT MUTATNÁ ÓBUDA VÁROSÁNAK!


"ELSŐ ŐS MAGYARORSZÁGNAK A SZEME FÉNYE VALÉK"

KI LÁTOTT MÁR ILYET, LÉTEZIK EGYÁLTALÁN?


Ezért, meg kell kérdeznünk, hátha esetleg a mi tudásunk lenne hiányos...Látott már esetleg valaki olyan középkori rajzot, amin a Zichy főteret ábrázolják Óbuda városának? Lehet, hogy nincs is ilyen? És ha nem is létezik ilyen, akkor mégis mi alapján azonosították a Zichy főtérre Óbuda városát? Tudjuk jól, hogy történészeink még hegyet is képesek a főtérre fantáziálni, csak azért, hogy a római kultúrából kifejlődőnek kamuzhassák a magyarok Óbudáját. Ezért történt az a balgaság is, hogy 1985-ben egy olyan könyvben közölték a Tollius könyvének Óbudát ábrázoló rajzát, ami valójában a rómaiak Aquincumáról szól, és nem Óbudáról! Szerzői Kaiser Anna-Póczy Klára és a címe az, hogy BUDAPEST RÓMAI ÖRÖKSÉGE képünk pedig az 59.oldalon látható.  Ezért kell a múlthamisító római múzeumi vezetésének napjainkban is azt sulykolnia a látogatókba, hogy a rómaiak városa az egyenlő a mi Óbudánkkal. Teszik ezt így: Óbuda római öröksége Ez manapság a legaljasabb és egyben a legnagyobb horderejű hazugság, ami valaha is létezett a történelmünkben, és egyben világraszóló botrány.
Keressük meg tehát közösen a hegyet! Persze, nem a jól ismert Vetus Buda-Alt Ofen-Óbuda látképekre vagyunk ez esetben kíváncsiak, hiszen azok nem a Zichy főteret mutatják Óbuda városának-MERT HEGYEN VAN ! AZÉRT!
És nem is Marsigli ábrázolására vagyunk kíváncsiak, a Zichy major épületeiről. De nem is a Zichyék által gyártatott 18.századi térképeket keressük! Tehát középkor, rajz(metszet) és Zichy főtér-Óbudai Múzeum környéke,mint a középkori Óbuda városa.   :)                 Hajrá!



ÓBUDA VÁROSA MEGYEREN A MAI CSILLAGHEGYEN



KÜLDJE EL NEKÜNK! varosallam@gmail.com

Megjutalmazzuk, ha ön tud Óbuda városát ábrázoló középkori rajzot mutatni a Zichy főtéren. A nyertes egy hegyi túrát nyer a Zichy főtéren(ha megtaláljuk)! Majd megkérjük az ugyanott lévő Óbudai Múzeum történész munkatársait, hogy mutassák meg számunkra a hegyet a főtéren, hiszen azt csak ők ismerik, csak ők látják, az csak az ő fejükben létezik! Még jobb ötlet lenne, ha az óbudai séták sorozatában egyenesen a tanár úr, Laszlovszky József mutatná meg mindenki számára a hegyen található Óbuda városát, a Zichy főtéren. Biztos sokakat érdekelne, hiszen oly rég óta senki sem látja a hegyet a történészi hamis Óbudán.

                                                          Egyed Zoltán Pajzsvivő 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

ÓBUDA VÁRA BÉKÁSMEGYEREN! Miért állítanak valótlant a BTM régészei Óbuda és a főváros múltjával kapcsolatban? Miért tanítanak valótlant a történész tanárok? Kiknek az érdeke a több évtizedes tévedések további előadása és tanítása? A hivatásos oldal szamárcsapása egy hamis történelmet gyártott Magyarország fővárosáról Óbudáról, és mindez ma már csak hazug történész dogma!